fotografering


En liten tjuvtitt från fotograferingen.



you are the best thing that´s ever been mine


















Jag är himla glad att jag har dig.



tisdag


Sitter ute på altanen och ska snart äta, sedan åker jag iväg för att spela lite fotboll.



food







lördag


Hade en toppen dag igår, klockan 11.05 tog jag och Sofia bussen in till Örebro för lite shopping. Vi shoppade för fullt i flera timmar, sedan åt vi lite mat och fikade på la baguette. Sedan skulle vi ta bussen hem vid 16.17 men den missade vi, och precis då ringde Annie och Mollie och frågade om vi ville kolla på bio med dom, och det ville vi självklart eftersom vi ändå hade missat bussen. Men bion började halv tio så vi satt i Örebro i 5 timmar och inte gjorde ett skit, alla affärer var stängda utan mc donal´s så vi gick dit för att ta en fika. Är så himla glad över att vi missade bussen för filmen var den bästa jag någonsin sätt, men den läskigaste. Puss så länge!



Q/A

vad gör du och dina kompisar på fritiden och vilken skola går du på? :)
Sv: Jag och mina kompisar hyr ofta film och slänger oss framför teven för att mysa, medans vi även kan vara ute halva nätterna för att umgås med folk. Jag går på en skola vid namn Stadsskogsskolan.

Vad är din högsta dröm ? :)
Sv: Min högsta dröm är nog att kunna få det jobbet jag vill ha framöver, och att ha gått om pengar. Jag skulle gärna bli känd i någon sport eller på något annat sätt. Denna fråga var lite svår, men hoppas detta svar duger!

Beskriv din klass med tre ord :)
Sv: Min klass går inte att beskriva med bara tre ord, det behövs all tid i världen för att förklara hur bra min klass är. Dom är verkligen som min familj, helt underbara.

varför är du så stört grym för? hur gör du? hihiehe <3
Sv: Haha Sanna då, jag är verkligen inte stört grym, det är du! <3

Hur länge har du spelat handboll? Spelar du ngn me sport?
Isåfall vilken av sporterna är roligast?
Sv: Jag har spelat handboll så länge jag kan minnas, och jag jag spelar även fotboll. Som jag sa tidigare tycker jag att när det är vinter är det handboll som är roligast, och när det väl blir sommar är det fotboll som gäller. Jag tycker väldigt mycket om båda sporterna och kan än inte välja vilken av dem som är roligast.

Varför älskar du Sara Andersson mest? hihi huhuhuhuhihihi
Sv: Haha, jag älskar inte dig "mest" Sara, men jag tycker om dig väldigt mycket, även när du kan vara den jobbigaste personen i mitt liv.

vilka är dina favorit ställen att äta på när du åker till örebro?
Sv: Beror på just på vad jag är sugen på men något mellan, mc donal´s, la baguette eller någon kina restaurang.

vilket plagg är ditt favorit plagg?
Sv: Kan lägga upp en bild på mitt favorit plagg inom några dagar.

har du några planer iför sommaren? :D
Sv: Jag har lite planer inför sommaren, jag ska som sagt konformera mig, sedan ska jag till Estland en vecka men konfna. Jag ska åka till Gotland med familjen och kanske en tripp utanför Sverige. Annars ska jag bara ta dagen som den kommer, tälta, sova på en brygga äta jordgubbar och bada hela sommaren. Jag ska ta vara på mitt sommarlov och försöka göra allt jag bara kan.

vart handlar du oftast dina kläder? vilken är din favoritbutik? bra blogg :)
Sv: Jag handar ofta på, gina tricot, H&M, bikbok, rut m.fl. & vero moda. Det är dem affärerna jag köper mest kläder på och min favorit butik är nog gina tricot, just nu i allfall!



14e bilden: en bild på din fritid.




Ph: första bilden: handbolls cupen i danmark förra sommaren. 
Ph: andra bilden: vårt gamla fotbollslag, för ungefär 1 år sen.



love


ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN är jag klar med alla prov, läxor och alla fruktansvärda inlämningsuppgifter detta år. Känns så himla skönt att det är 2 veckor kvar av skolan och jag kan leva livet. Just därför ska jag snart äta lite mat sedan kommer mina två fina vänner Juta och Elina hit för att hämta upp mig, sedan åker vi till Thessan och har det gött. Kanske blir så att vi sover kvar i Therese husvagn inatt, man vet aldrig. Imorgon kanske jag tar mig en tripp till Örebro för lite shopping med Sofia, får se hur det blir! Puss så länge.



13e bilden: en person som betyder mycket för dig


Lisa Rydelius ♥



12e bilden: en bild på en plats du gillar.


España!



svart & vit






Massa kärlek till min underbara klass 8C



don't forget it


Nu ska jag fixa lite frukt och mat till mig som har slitit som ett djur idag på fys träningen, sedan gosar jag ner mig i soffan för big brother!



när vägen tar slut


Ni har inte glömt att forsätta med frågorna va?



11e bilden: en bild på dig när du var liten.

¨



Q/A

Varför började du blogga?
Sv: Jag började blogga för att jag tycker det är kul och för att andra får ta del av mitt liv.

lite härm av julia kke ?
Sv: härm av julia, att ha en kategori som heter Q/A var inte precis julia som kom på!

du skrev förut att du och therese hade blivit fotade, kan du lägga upp några bilder från då? :)
Sv: Bilderna kommer troligen upp i veckan, har haft väldigt mycket dom senaste veckorna så jag har helt glömt bort dom bilderna, men dom kommer upp i veckan!

vilka är dina absolut bästa vänner?
Jag har oerhört fina vänner i min omgivning, och jag vill inte påpeka att någon är bättre än den andra. Men Annie Luth och Therese Klockare är nog dem som står mig närmast.

skulle inte du kunna lägga ut lite mer outfit bilder?
Sv: Det skulle jag kunna göra!

hinner du med allt du vill göra på fritiden när du sportar så mycket och har en massa plugg?
Vissa veckor hinner jag knappt med att se några av mina vänner eftersom jag inte gå i samma klass som alla. Medans vissa veckor kan jag bara ta det lugnt och umgås med mina fina.

hur många seriösa förhållanden har du haft?
Sv: Det var ett tag sen jag hade ett förhållande, och det vara inte speciellt "seriös". Jag har väldigt svårt för att bli kär, men jag har allt vart på G med några, med det räknas inte som ett förhållande.

tycker du mest om att spela fotboll eller handboll? ^^
Sv: På vintern tycker jag verkligen om hanboll, men när sommaren kommer är det fotboll som gäller. Jag vet inte riktigt vilken sport jag tycker är roligast.

bleker du håret eller är det där din naturliga hårfärg? jätte fint!
Sv: Jag har aldrig blekt, färgat eller något annat med mitt hår, det är min naturliga hårfärg. Och tack så mycket.

vilka bloggar följer du?
Sv: Dom bloggar jag följer dagligen är: sophienordenhed.devote.se, tinkerbella.blogg.se, thousandways.blogg.se, jutalisas.blogg.se och nathalieperssonfoto.blogg.se. Det finns även fler bloggar jag kollar på när jag har tid.



fråga!!


I morgon tas frågorna som jag fått in under veckan upp, det är inte försent än så om du funderar över något så är det bara att du kommenterar, pusss.



kärlek






Åh jag har nog världens finaste vänner. Eftersom det sägs att i dag klockan 18.00 går jorden under, så kände jag och mina tre fina vänner Sofia, Therese och Elin för att göra allt på samma gång. Vi köpte massa godsaker, satte oss på en brygga och myste, badade halv nakna, cyklade ut till parkudden osv... Nu, snart ska jag åka ut till Sofia för att sova kvar där i natt med Sofia, Therese och troligen Albin. En toppen kväll helt enkelt.



what are words


Vad är ord om man bara menar dom i några sekunder?



kornflakes kakor







För någon dag sen kände jag för att baka kornflakes kakor, min egna lilla favorit.

100g smör
1dl sirap
3msk kako
1tsk vaniljsocker
4dl kornflakes
Du börjar med att smälta 100g smör i en kastrull, när det väl har smält har du i 1dl sirap. Sedan så tar du i 3msk kakao, du rör om smeten så det inte finns några klumpar och så att den blir lite tjockare. Sedan tar den 1tsk vaniljsocker och sedan det bästa av allt, kornflakes. I receptet står det att man ska ta 4dl men det spelar egentligen inte roll. Efter det lägger du smeten i små muffins formar och ställer in dom i kylskåpet, efter en halv timme eller något är dom klara.



dagens klädval




Nu åker jag upp till skolan, första lektionen prov... Ja tack, önska mig lycka till!




10e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.


Annie, Mollie, Amanda och lilla jag.



håltimme


3 timmars håltimme, bara lite så där chill!



nya kategorier

Har lagt till lite nya kategorier, en av dem är Q/A. Varje söndag kommer jag ta upp alla frågor jag fått in i veckan, men då gäller det att ni ställer frågor också. Alla frågor kommer att tas upp på söndag nästa vecka, så fråga på nu. Du kommenterar frågan i kommentars fältet här nedanför eller så mejlar du frågan till: [email protected]. Glöm inte att ingen fråga är dum.



9e bilden: du och någon klasskompis.


Världens bästa klass.



crusing


Idag är det crusing här i Lindesberg, för er som inte har en aning om vad detta innebär så är det så att det kommer jätte många fina/gamla bilar från olika städer för att visa upp dom. Så ikväll kommer jag att umgås med mina underbara brudar, blir nog mat på stan, bara ta det lungt och sedan bilr det film mys. Ha en underbar lördag.



8e bilden: en person du kan berätta allt för.


Min fantastiska fina vän Linnéa.



första doppet














I tisdags åkte jag som sakt ut till Lisa och myste lite med hon och Juta, jag sov även kvar där tills onsdagen eftersom vi var lediga. Vi myste på Lisas altan, tittade på film, cyklade till stan på en cykel och tog vårat första dopp. En toppen dag helt enkelt, puss.



fredag den 13e


Idag är det fredag den 13e och den här dagen brukar alla drbbas av otur, själv har jag inte drabbats ett dugg av denna oturs dag. Men idag efter skolan tog jag mig en tripp till Örebro för lite shopping, fick med mig en hel del hem! Puss



7e bilden: en person som du saknar


Min fina vän Ida



yellow


Har massa nya och fräscha bilder att bjuda på så håll ögona öppna. Ikväll spelar jag min andra fotbollsmatch för säsongen och den är även på hemma plan, känns gött. Nu ska jag plugga lite sen ska jag äta, puss!



6e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.


Min egna juvel.



puss på skolan.


Har haft fullt upp hela dagarna med att plugga och träna, och snart ska jag åka iväg för att träna lite fotboll. Ikväll kommer jag åka ut och sova hos Lisa och mysa lite med hon eftersom vi i Lindesberg har studiedag i morgon. Nej nu måste jag forsätta med mitt pluggande, har prov i sexual kunskap på fredag, jaja pusshej!



5e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.




Ja och Linnea i spanien!



I live in your imagination


Igår och idag har det varit bo mässa här i Lindesberg, så igår på morgonen skulle jag vara parkeringsvakt i fyra timmar. Efter det skulle jag stå i en kiosk i fyra timmar, så jag var rätt trött på att jobba och speciellt när vädret utanför fönstret var strålande. På kvällen träffade jag Lisa och myset en stund med hon. Och idag har jag bara slappat och tagit det lugnt förutom nu på kvällen då vi skulle städa undan hela bo mässan... Vi började klockan fyra och slutade runt sju. Så ikväll blir det god mat, mys framför teven och tagga för en ny skolvecka, yeah!



4e bilden: en gammal bild på dig själv.





3e bilden: en bild på någon i din släkt.


söta hanna!



love


Kom precis hem från en fys träning med handbollen, helt slut. Ikväll blir det pizza och mys med min egna lilla therese. En toppen kväll helt enkelt, puss!



2a bilden: en bild på dig själv.





only girl in the world








Idag har jag cyklat hela två mil, det var så att mina lärare fick för sig att dom skulle visa oss hur man gör iordning kalk. Så nu har alla 8:or på hela skolan åkt och kollat på kalk, de ni!! Tur så fick vi sluta ungefär en och en halvtimme tidigare.

Justja ser ni att min bilder ser annolunda ut? Det är för att jag har blivit tipsad om ett pogram man kan redigera sin bilder på, och jag älskar verkligen det. Det gör så att bilderna får en riktigt fin färg och att man ser ljuset mer. Så detta pogram kommer jag att använda mycket. Puss



1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.


Jordens finaste ♥



-


No guy is worth your tears and when you find one that is, he won't make you cry.



-

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din släkt.

4e bilden: En gammal bild på dig själv.

5e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

6e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

7e bilden: En person som du saknar.

8e bilden: En person du kan berätta allt för.

9e bilden: Du och någon klasskompis.

10e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

11e bilden: En bild på dig när du var liten.

12e bilden: En bild på en plats du gillar.

13e bilden: En person som betyder mycket för dig.

14e bilden: En bild på din fritid.

15e bilden: En bild på en tid du saknar.

16e bilden: En bild från i somras.

17e bilden: En person som alltid gör dig glad.

18e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

19e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

20e bilden: En bild på dig från förra sommare

Tänkte att jag kanske kunde köra på något sådant?
kommer i något senare inlägg.



sjuk






Ph: Lite kläder jag fick med mig hem från Örebro i onsdags.
Igår bestod hela min dag av att ligga i soffan och titta på film, pga att jag har blivit sjuk. Jag tror jag aldrig i hela mitt liv har varit så här förkyld, usch. Men idag mår jag faktiskt mycket bättre så jag hoppas verkligen på att det blir skola imorgon. Det är så att jag inte har sätt min två vitsippor Linnéa och Lisa på hela lovet, så jag hoppas verkligen på att jag kan gå till skolan imorgon! Puss så länge.



big brother


Ni missar inte big brother klockan 21.00 va?



i know, everyone knows why you did it to yourself


Ja vad ska man säga, imorgon börjar jag skolan igen och jag känner mig inte speciellt "taggad". Skulle inte sitta dumt med en veckas lov till. Men jag har verkligen haft ett toppen lov, det kunde inte ha blivit bättre. Exakt hela dagarna har jag spenderat med folk jag verkligen tycker om. Åh så livet är underbart ibland va? Men vet ni, om ca 4 månader har jag sommarlov och det betyder ingen skola på 8 veckor. Som ni vet så går jag i 8an och har hur mycket läxor som helst, mina lärare gillar att se oss plågade haha. Nu ska jag njuta av sista dagen på mitt lov, pusshej!



when you fall, I am ready to receive you.


Jag kan inte säga något annat än att gårdagen ÄGDE!!



RSS 2.0