HJÄLP

Okej, har funderat mycket på att byta tillbaka till devote.se! Men det känns så jobbigt att starta en helt ny blogg igen och vet inte om jag orkar det. Men jag har lite planer så jag kan få min blogg mer fräsch och snygg. MEN, jag kommer då att ta bort alla inlägg och börja om på nytt, ändra kategorier, header, och sådant. Men vissa inlägg kommer att komma upp igen, så var inte oroliga. Kör nog på det, eller vad säger ni? Okej ett måste av er, kommentera och säg vad ni tycker, anonymt, eller med ditt namn. Blir tacksam för allt, puss.



Estland #4













++


life isn't about waiting for the storm to pass... it´s about learning to dance in the rain.



Estland #3













underbart














Lite bilder från dagarna, var beredda på att det inte är värsta bästa kvalitén på bilderna eftersom jag tar med mobilen. När jag väl är hemma kommer det andra bilder. Idag stekte solen som bara den, vi drog till stranden direkt när vi vaknade och kom precis hem. Nu väntar en mysig stund i Visby, får så om jag får med mig något hem. Puss så länge.



Estland #2





















om sanningen ska fram






Lite mobil bilder från idag. Jag var hos thessan igår kväll och åkte hem runt tio för att fixa allt. Bilen gick hem i från klockan tre på natten så jag och min syster kände att det inte var någon idé att sova så vi satte på en film och kolla på den till vi skulle åka. Båtresan gick helt okej, men det kändes som en evighet när vi satt där. I allfall har vi gått i Visby en timme idag, hade ingen lust als att shoppa, var för trött för att ens ha ögonen öppna. Äntligen är vi hemma i lägenheten och ska snart götta oss med en varsin pizza, sedan blir det mys! Hoppas ni har en fortsatt bra dag.



Estland #1















KONRIMATIONS PRESENTERNA
























Tror det var alla presenter jag fick i konfirmation.



fest hos mange





DU SVÄVAR I MINA TANKAR


Gårdagen spenderades med Therese och Amanda, spela in en massa roliga videos som ni troligen kommer få del av. På kvällen åkte jag hem till Amanda för lite film mys, alltid lika mysigt. Idag ska allt packas klart tills morgondagen. Får se om jag tar mig en sväng för att träffa Thessan och kanske Elin innan jag åker. Justja ska nog försöka göra några tidsinställda inlägg ifall vi inte har internet i stugan, så får ni några sånna! Puss hej.



Gotland


Jag sa i ett kort lite inlägg igår att på måndag åker jag till Gotland för en veckas semester med min familj. Ja så är det, ska bli skönt att komma bort en stund och bara få glida runt i Visby. Vi åker på söndag till måndag natt och kommer hem på måndag om jag inte minns fel! Troligen kommer min lilla data att få följa med på min semester, om jag får som jag vill!



KONTRAKT






Detta kontrakt fick jag när konfirmerades av min syster. Jag vet inte hur länge jag tjatat om att få hennes rum, att slippa ha mitt rum här nere, slippa ha det minsta och dessutom det fulaste rummet av alla. Då jag ÄNTLIGEN fick ett kontrakt på att rummet snart är mitt. Tror jag aldrig har blivit så glad över en present från min egen syster förut. Och jag vet inte hur många gånger jag har läst denna lapp om och om igen, denna lapp ska bli inramad på mitt NYA rum. WHOHOHOHOHO!!



tidsinställt inlägg


Troligtvis är jag ute och träffar thessan. En pratstund i regnet eller under en filt för att kolla på lite film, annars gör vi annat bus. Har inte sagt än att på måndag åker jag till Gotland för en veckas semester med min familj, men det tar vi sen. Puss!



LOVE


Min underbara Annie, du är så himla bra du!! Som ni hörde i Annies lilla gästinlägg så skulle vi sova på studsmattan inatt, hur tror ni det gick? Världens oväder kom över oss, haha. Vi låg in rullade och massa filtar och tusentals täcken då vi tyckte vi såg en blixt. Vi båda hoppade till och vände oss om för att kolla på himelen som var hel kålsvart. Rätt coolt att se himlen mitt i natten och världens oväder är på väg mot oss. Vi tog alla grejer och sprang in så fort vi kunde, som tur va hann vi inte bli blöta men både jag och annie tackade Gud att vi hann in innan ovädret störtade ner över oss. Haha, ja Annie vad säger vi, ovanligt att detta händer oss...



gästinlägg av din lilla favorit






tjena annie här dårå, idag ska jag å mina fina vän emma sleepa on the studsmatta! jag tänkte skriva några fina rader om min aldelles egna emma! hon är nog den omtänksammaste tjejen man kan hitta på denna jord, bryr sig jämt om andra och vill exakt alla väl. hon ska jämt tävla, vad det än handlar om, allt från att vem som hinner knyta sina skor först eller vem som hinner dricka upp sin saft först, haha så himla go! jag har alltid roligt med henne och hon sprider så himla mycket glädje med sig, precisss så som man vill att en vän ska vara! puss på henne nu ska jag inte sitta här nå mer,
hejdå alla läsare hoppas ni fick ett gott öga av världens finaste! <3



Konfirmation #4















GRATTIS UNDERBARA DU!




Grattis världens bästa syster på 19 års dagen. Just idag förstår jag att det bara är några dagar kvar tills du lämnar detta hus och begår din egen väg. Just idag förstår jag att jag bara har några dagar på mig att tacka dig för allt du gjort. Just idag inser jag hur mycket jag kommer sakna dig. Fast du kan vara världens drygaste och den jobbigaste i mitt liv så finns du alltid där, det vet jag nu. Jag hoppas du får en super bra dag och att dit liv kommer bli som du velat. Jag älskar dig, föralltid.





underbara dagar


Oh usel uppdatering i know!! Men har haft fullt upp alla dagar, lovar!! I söndags träffade jag Annie en stund på morgonen, vi chillade runt lite och bara tog det lugnt. Vid sju träffade jag min efterlängtande vän Therese som äntligen kom hem från Göteborg. Vi hängde runt lite på stan, snackade om allt och bara hade det gött. Senare gick vi hem till Therese för lite natt fika, så kom hem runt tolv. I måndag så träffade jag Therese och Elina en stund på morgonen sedan åkte jag vidare på 10 års kalas för min lilla kusin Hanna. Senare på kvällen kom thessan hem till mig för att kolla på Johan falk, och bara för att mysa!

Igår träffade jag Linnéa runt elva på morgonen, jag möte upp henne vid vår vanliga mat affär "hemköp". Hon och min fina vän Lisa slet tag i mig och satte mig på en buss mot Örebro. Dem skulle fira min födelsedag med massa bus, och hade ingen aning om vad som skulle hända. När vi väl vara inne i Örebro tog vi oss en varsin glass och sedan hoppade på bussen till Gustavsvik för lite äventyrs bad. Hade fullt upp med att åka alla rutschkanor och att bada i stora vågor. Senare på kvällen bjöd dem även mig på mat, sedan tog vi bussen hem till lilla Lindesberg för film mys med grönsaks dipp och sleep over party hos Lisa. Vill tacka er för en FANTASTISK födelsedags present, ni är så himla bra!!



Konfirmation #3













mys med tjejerna
































Gårdagen spenderades med dessa godingar. En helt makalös kväll blev det med mina fina tjejer. Ni är så himla bra allihopa, puss på er!!!



Konfirmation #2













gud så jag älskar sommaren


Gårdagen bjöd på massa bad, kortspel i solen och ett bra umgäng. Nu ska jag äta lite mat sedan träffar jag Elina. Ha en bra torsdag.



Konfirmation #1

















my breakfast









som när vinden far iväg.


Ph: min små kusiner 

Som sagt träffade jag min lilla kusin igår, vi åkte ner och svalkade oss i vattnet! Sedan åkte vi båda hem för att duscha och sedan var det grillfest som stod på schemat. Fullt med vuxna och massa små barn runt mina fötter hela kvällen, ganska mysigt. Kom hem runt ett halv två så la mig i sängen och somnade direkt.

Nu inväntar jag Annie och Amanda som troligt vis är på väg hit, får se vad vi hittar på. Vi ska i allfall åka och hämta ut en skiva med alla bilder från Estland och Konfirmationen, så håll ögonen öppna nu mina vänner. Puss så länge.



du lever bara en gång!












Har varit ute i solen nu på morgonen och snart kommer min lilla kusin hit för lite mys. Blir troligen så att vi åker ner och badar för att svalka oss lite, säkert super mysigt. Puss så länge!



lite nytt




Grejerna jag fick med mig hem från Tallinn till mig själv!



livet leker


Ja jag vet att jag är usel på att uppdatera, ska bli en skärpning. Igår konfirmerades jag, hade fullt med folk här hemma. På kvällen träffade jag Amanda och sov även kvar där tills idag, occh idag har vi har legat döda halva dagen... Nu på kvällen åkte vi ner och badade med tjejerna. Snart väntar mammas hemma lagda pizza i min mage, sedan en träffar jag bästa.

Förresten, har hur mycket bilder som bara ligger och väntar på att få komma ut, Estland, Konfirmation, konfirmations presenterna, saker jag fick med mig hem från Tallinn o.s.v, men jag lovar det kommer så håll ut.



ny kategori

Har tänkt mycket på att lägga till en kategori som hete "Videos". Hade tänkt mig att försöka få upp ett videoklipp i veckan då ni får se hur fula jag och mina kompisar är egentligen... Lite kul, eller? Tycket det var en lite rolig ideé eftersom jag nästa gör ett videoklipp om dagen. Jaja, det blir troligen så, pussheej!



sena sommarkvällar, livet!!










Direkt efter konfan så träffade jag lilla Elin. Var så fruktansvärt varmt ute så vi tog oss till vårt favorit ställe för lite bad, sedan tog vi en varsin glass i solen. Nu på kvällen satte vi oss på en kulle vi sjön och bara hade det skönt, så oerhört mysigt med sena sommarkvällar. Imorgon väntar min sista dag på konfan, på lördag komfirmeras jag, äntligen.



högt över molnen




Sena sommarkvällar, bad i solnedgången och glass vi sjön. Så såg min kväll ut, umgicks med min fina vänner Therese och Elin. I morgon väntar näst sista dagen på konfan, ganska skönt men ändå inte! Puss hej!



5 juli








Har haft en väldigt mysig och fin kväll med Annie vid sjön, lite små fika och en massa prat. Imorgon väntar en heldag med konfan, ska planera allt innan konfirmationen. Senare på kvällen träffar jag nog thessan.



i'm back

Oh hem ljuva hem. Äntligen är jag hemma efter en as grym vecka i Estland. Slängde mig in i duschen det första jag gjorde och nu känner jag bara att inatt kommer jag sova som en prinsessa i min säng. Troligvis ska jag träffa Annie lite senare ikväll för en mys stund, har saknat henne otroligt mycket. Nu ska jag packa upp min resväska och ta det lugnt. Kram



RSS 2.0