valborg




Ph: tjejerna jag ska umgås med i kväll, Amanda, Sofia, Elin och Therese.
Snart åker jag till thessan och träffar tjejerna. Ikväll blir det mys vid sjön, mat på stan och en massa bus. Puss!






Jag är så glad att jag har er, ni är guld värda tjejer!



min egna lilla favorit




Nu: pannkakor med glass, sedan åker jag iväg för att spela min första fotbollsmatch.



love











+


Mitt lov har börjat perfekt, imorgon åker jag in till Örebro för att shoppa lite med mamma! Puss på livet.



a song about you.


Kom precis hem från skogen, jag och thessan var där med min syster och hennes kompis Maria. Dom fotograferade oss som ni kommer att få se någon gång i veckan antar jag. Nej nu ska jag äta lite mat sedan dra jag vidae till thessan!!



en dröm som blir verklighet


underbart väder, nu drar jag ut!



påskafton


Har varit ute och ätit glass och bara myst med thessan på stan. Runt sex halv sju kommer jag dra ner på stan med några tjejer och antagligen vara där resten av kvällen. När klockan slår 23.00 ska jag åka till kyrkan för att ha konfan, känner på mig att kvällen kommer bli toppen! Ha en bra påskafton min vänner.



My love




Sitter ute på altanen och väntar på att thessan ska komma. Livet leker!



helt plötslig smäller det


Imorgon är det påsk afton och det betyder att man får leta påsk ägg! I år får jag nog inget påsk ägg fullt med godis eftersom jag testar på att ha godis förbud. Imorgon firar jag i allafall påsk med några av mina fina vänner! Nä nu tar jag fram chips skålen och tittar lite på big brother. Pusshej.



my friend, you are amazing


En lite så där rätt så snygg bild på mig och Annie idag!



påsklov


ph: jag en härlig sommar dag.

Äntligen påsklov, gud så jag har längtat att inte behöva gå upp tidigt och bara kunna njuta av livet. Jag börjar mitt påsklov med att ta mig ner på stan för att käka lite glass med Amanda och kanske Therese! Ha ett bra påsklov!



-


Det är tur att jag vet vilka min riktiga vänner är. Det är också tur att din hjärna är på semester och att din mun jobbar övertid.


 


nytt







Litte kläder sen helgen!




ph: jag i sommras

Hela min fredag kväll / natt kommer att spänderar på min egen lilla skola. Det är så att det är fotbollstunering för hela skolan och självklart ska jag vara med och spela. Så där kommer jag att vara restan av kvällen, och det slutar klockan tolv så då traskar jag mig hem. Och klockan två på natten dra jag till Ullared, en av Europas största shopping ställen. Så kommer inte bli mycket sömn inatt! Ha en bra helg, puss.



even when I say that is not true





if you can dream it, you can do it!


Fullpacka dag, direkt efter skolan drog jag ner på stan för att köpa nya fotbollskor. Sen fort hem och äta sedan vidare på fotbollsträning, och jag kom hem runt halv åtta och då bakade jag en kaka som står just nu i ugnen och väntar på att jag ska äta upp den. Nej jag ska faktiskt ta med den till skolan imorgon till min underbara klass. Vi ska ha fika kalas, myss. Puss



...


Testar min nya data som jag fick härom dagen, och den fungerar super så tussen tack mamma och papap! Om bara någon timme ska jag träna min första fotbollsträning utomhus, förstår ni hur mycket jag har saknat fotbollen i vinter. Men äntligen, nej nu måste jag plugga... Har 2 prov på torsdag, usch! Och ikväll beställer jag hem den här, puss!



grattis underbara du






Ett stort grattis till min syster som fyller 17 år idag. Du kan vara bland dom jobbigaste personerna i mitt liv, men jag hoppas du vet att jag verkligen älskar dig! Du få ha en jätte bra dag fisen min! Och du Sara, BLI FRISK NU!



livet står på spel





ja mumms, blä?


Jag sa i förra inlägget att jag skulle ta det dära med mat tävligen på konfan. Som ni kanske inte vet så ska jag konformera mig i sommar med mina vänner. Och på konfan i Torsdags var det mat tävlig, man skulle göra den snyggaste och godaste mat rätten. Och ah gissa vilka som vann? Såklart vi, här har ni en bild på den!

Haha rätt så snygg eller vad säger ni? Den är gjord av: Nudlar, bacon, strösel, godis snören, tomat och en lite gurkbit på toppen.



det är vår i luften, underbart




Ett väldigt snabbt inlägg, igår efter skolan drog jag hem till min fina Therese. Vi var ute en stund i det fina vädret innan vi drog till kyrkan för att ha konfan. På kvällen var vi med i en mat tävling, men det tar vi sen! Nu mååååste jag dra på fys med handbollen så puss!




sommarväska


Gud så härligt väder det är ute, känner mig verkligen taggad till sommaren nu. Jag har även hittat en fin sommarväska som jag gärna skulle vilja ha till sommaren. Men nu ska jag släng i mig lite mat innan min handbollsträning. Ni får ha det bra, puss.


one piece


Är rätt sugen på någon av dom. Vilken tycker ni jag ska köpa?



ett spöke, rakt framför mig


Har suttis med min so bok framför mig hela dagen så jag kände att jag behövde ta en pause från allt pluggande. Så jag tog mig tid att sätta mig framför datan och ha musiken på högsta volym och bara tar lugnt! Säg mig vad livet vore utan musik, det är verkligen det bästa jag vet! Puss hej.  



underbara vänner


Har precis kommit hem från Linnéa, jag har varit hos hon sen igår förmiddag. Ja eftersom min vän Lisa har fyllt år så bjöd jag och Linnéa hem Lisa på lite mys. Så nu är jag helt slut, funderar på att ta en spring tur och sedan en lång dusch. Ah det låter bra, hare bra!



RSS 2.0