önskar min fina massa lycka


Innan jag säger hejdå och att vi ses på tisdag så vill jag bara önska min fina Therese lycka till på elit. Du vet att du är bäst, så det är bara att köra. Puss min fina. Ni får ha det så bra så ses vi på tisdag.



min fina klass


Kom hem från lek och bus landet för någon timme sen, nu har jag besök av min små kusiner som var här och firade mig. Fick åter igen lite pengar, en adidas tröja från Turkiet, ett fint litet kort och sedan fick jag en båt dag med dom, åka ring och sådant, tackar så mycket för det. Nu ska jag snart packa lite till eftersom jag åker imorgon och är borta till på tisdag.


 


Q/A

vi börjar dne 21 och vi slutade den 10, varför har ni så kort sommarlov!?
^^
Sv: Jadu, det får du fråga min lärare. För jag har ingen aning, men nu vart jag lite avis på er...

vart kommer bikinin ifrån? :)
SNYGG
Sv: Jag får börja med att tacka, och jag har köpt den på stadium i Örebro.



lek och bus


Om bara några minuter dra jag snart ner till station och tar första bussen in till Örebro med tjejerna. Vi ska leka lite på lek och bus landet, nice. I morgon runt halv 12 går bussen mot Estland, TAGGAD! Vi hörs nog lite senare ikväll innan jag slänger mig och dör i sängen iför i morgon.



midsommar 11






















Oh har haft en ur mysig midsommar. Blev inte riktigt som vi hade planerat, alla restauranger/pizzerior var stängda och vi 15 min på oss att välja mat på hemköp så det fick bli en varsin pizza. Till kvällen var planerna att mysa vid sjön, men i stället så åket vi
hem till Amanda och satt ute på hennes altan hela natten, super mysigt.



lite nytt














Va i Örebro för någon dag sedan, lite av det jag fick med mig hem!



midsommar


Har precis kommit hem från Gusselby, vi åkte ut dit en stund för lite midsommarlunch. Snart får jag besök av Amanda, sedan blir det att möta upp Therese, Elin och Annie. Kvällen idag bjuder på lite mat på stan, mys vi sjön och bara ha det gött. Jag önskar er en fin midsommar, puss.




present

Lovade att tala om lite vad jag fick när jag fyllde år så tar det nu.
Data
Pengar
Chips
Smycken
Parfym
Biobiljett
Nagelak
Kläder
Mys dagar som bjudit på mycket.
( Sen minns jag inge mer )
Har inte fått alla min presenter än, lite av släkten är kvar som inte kom i söndags, sen har jag några vänner kvar som planera massa bus...



du är en dröm som man äntligen får uppleva




















Jag vill bara säga ett STORT tack till min alra finaste vän. Jag vet inte hur ska ska kunna tacka dig, jag har verkligen haft en toppen dag/kväll/natt. Jag älskar dig Annie.



my love


Nu åker jag snart hem till bästa och sover där inatt, oh det kommer bli kung.



never give up


Kom hem från konfan för ett tag sen, är helt slut. Ska försöka mig på att laga lite mat eftersom jag har fotbollsträning ikväll. Imorgon direkt efter konfan träffar jag Annie, kommer även sova kvar där från onsdag-torsdag. Är lite smått nervös eftersom hon planera något som jag inte har en aning om eftersom jag har fyllt år, oh jag får panik...



äntligen hela 15 bast




Hade 15-års kalas idag till lilla mig, talar om lite senare vad jag fick. Nu ska jag slänga mig i sängen och bara dö, i morgon väntar konfan, efter det åker jag in en sväng till Örebro för lite shopping.



+





Q/A

Vad har du gjort dom första dagarna på sommarlovet? :D
Sv: På morgonen är jag som sagt på konfan, men senare på eftermiddagen/kvällen har jag umgåtts med min vänner, badat, ätit glass i mängder och bara myst på en brygga i solnedgången.

vart har du köpt det där läckra halsbandet?
Sv: Det hittade jag på pieces i Örebro.

Vilket datum slutar ni konfan? Eller asså när tar du själva Konfirmationen?
Sv: Den 9 juli, 3 dagar efter Estland.

när måste du gå upp på morgonen för att hinna ner till kyrkan?
Sv: Måndag, tisdag, torsdag och på fredagar går jag upp 8 halv 9 för jag ska vara ner i kyrkan klockan halv 10. Och man vill helst vara där lite tidigare så man inte kommer försent. På onsdagar börjar vi redan klockan 8 på morgonen. Så då stiger jag upp runt sju, vi får frukost där och varje dag får vi en rejäl lunch, med förrätt, varmrätt och till sist efterrätt.

vilket datum börjar du skolan igen?
Sv: Den 15 augusti.

Kan du berätta lite i ett inlägg vad du har fått i present?
Sv: Hela min släkt kommer idag, så jag tar det någon gång i veckan!



spring så fort du kan, för du har ingen chans










Oh vilken härlig/underhållande/och spännande dag! Träffade Elin runt halv 2, vi tog en glass på stan, åkte och badade och till slut åt på en pizzeria. Efter många om och men så satte vi oss på en barkbänk för bara lite prat, då en alkis kommer och snor Elins cykel. Tur så vart det ett snällt par som hjälpte oss att leta reda på honom, och självklart polisen. Så nu har Elin sin cykel igen efter många timmars letande. Åkte hem och käkade lite mat sedan har jag träffat Annie, nu myser jag ner mig framför teven för lite film, puss.



disabella


Jag är med och tävlar om dessa juveler på http://disabella.devote.se/, och det tycker jag ni också borde göra! Smyckerna hittar ni på www.madlady.se. Ha en fin lördag, puss.



lite nytt




En sak av det jag fick när jag fyllde år av min stora syskon, jag fick även en tröja som jag böt för att den var för stor. Tyvärr fanns den inte i min storlek så jag tog pengarna, Ha en fin fredag kväll!



outfit







min underbara kusin


Ska försöka få upp lite bilder på det jag fått i födelsedags present än så länge. På söndag kommer hela släkten hit för att fira mig, så jag är lite smått nyfiken på vad alla dom kan ha hittat på. Jaja, som sagt är det sista dagen på konfan imorgon för denna vecka, dagen imorgon avslutar jag troligtvis med Therese och Elin, puss.



16e bilden: en bild från i somras.


En härlig bild på min fina.



studenten 2011















den bästa som finns




Sitter och myser med min otroligt bra vän Linnéa med lite grönsaks dipp, annanas och en liten film. Får se vad vi hittar på sen, kanske går ut och går för en liten mysig prat stund, vem vet. Ni får ha det gött.




15e bilden: en bild på en tid du saknar.





ett stort grattis till lilla mig




Åh äntligen, äntligen och åter igen äntligen 15 hela år. Byxmyndig, får köpa energi dricka och får cykla utan hjälm, yeees. Min konformatin började i går och håller på nu i ca 2 veckor, sen blir det Estland en vecka sen är det slut. Jag hoppas ni förstår att mitt sommarlov bara har börjat och det betyder, att jag kommer uppdatera bloggen när jag väl känner för det. Men ska försöka göra mitt bästa i allfall. Ha det bra ni, puss.



bara några timmar kvar, sen smäller det.




Ja, men gissa vem som fyller 15 år om bara några timmar. Jo lilla jag, fick en lite fin present av min fina vän Amanda, det säger jag ett stor tack för. Nu ska jag mysa lite med hon, puss!



Q/A

hej. din blogg är jättebra :)
när började du blogga och vill du komma nånstans med den?
Sv: Hej tack så mycket. Jag började blogga för några år sedan på devote.se, men jag böt till blogg.se för några månader sen. Så jag vet inte exakt hur länge jag har bloggat. Jo visst skulle det sitta fint att bli känd genom att bara blogga, men just nu vill jag bara göra det för skojs skull.

hur sminkar du dig? olika till vardags och fest eller nästan alltid samma? :)
Sv: Jag är inte så mycket för smink, speciellt inte på sommaren. Visst kan det hända att jag tar på mig lite puder och kanske lite mascara om jag känner för det. Men oftast använder jag inget.

berätta lite om dina vänner, umgås du bara med folk i lindesberg? :)
Sv: Mina vänner är det absolut det bästa som har hänt mig, dom är helt fantastiska. jag umgås för det mesta med folk som bor i Lindesberg, men jag umgås även med folk som bor en bit bort.



Frågorna denna vecka vart lite försenade, ber om ursäkt. Glömmer helt bort bloggen ibland eftersom jag har sommarlov.



hoppa från det du alltid drömt om.


Ska snart åka iväg för att spela fotbollsmatch mot Sturehov vill bara tillägga att vi är OBESEGRADE i fotbollen. GRYMT med andra ord, så vinst som gäller idag.



en kväll i juni, då sommaren är som bäst.










Det jag hade på mig på skolavslutningen.



skolavslutningen 2011

























pizza




Slutade skolan tio idag, våran lärare bjöd hela klassen på glass, rätt nice. Nu laddar jag upp dagen med en lite pizza, klockan ett börjar karnevalen här i Lindesberg så då dra jag ner till stan med Therese och Elina. Förstår ni att imorgon är det SOMMARLOV, det vill säga inga läxor på 10 veckor, LIVET!



you are so wonderful


















Vatten krig en sommardag med en underbart fin vän, det bästa som finns!



skolavslutnings skor




Dessa juveler ska jag ha på skolavslutningen.



a summer day with my best friend.




















Har haft en otroligt skön dag idag med min fina Therese. Imorgon bjuder dagen på fotbollsturnering med hela skolan, sen spelar jag fotbollsmatch. Rätt chill dag enligt mig, puss.



dagen klädval


Har precis vaknat, ska snart åka till thessan. Idag åker vi upp till hennes farfars pool för att chilla lite! Livet leker.



Q/A

vad använder du dig av för kamera?
Sv: Ofta tar jag kort med min lilla digitalkamera vid namn: CASION, annars använder jag mig av min Iphone.

vilka är dina favorit filmer? :D
Sv: The last song, är en film jag tycker ni alla ska se om ni gillar att gråta till filmer, och en av mina absoluta bästa skräck filmer är: insidious ( den är verkligen värd att se )

vilket är ditt favorit ämne i skolan?
Sv: Idrott.

är du nöjd med dina betyd?
Sv: Ja rätt så, skulle vilja höja mig i vissa ämnen.

Vad ska du ha på dig på skolavslutningen? :)
Sv: Ja, jag har velat väldigt mycket med det där med skolavslutning kläder, köpt en hel del kläder men sedan ångrat mig. Men här om dagen hittade jag det jag skulle ha på mig, men jag vill tyvärr inte avslöja mig innan fredag. Men kan lägga upp en lite tjuvtitt på skorna jag ska ha!



när du faller, rasar hela mitt liv


Vad är det för väder vi har fått? Herregud vad jag får sommarkänslor nu, sommarlov på fredag kan verkligen inte bli bättre. Äntligen är jag hemma efter halsberg, solbränd, ont i kroppen och as trött. Så ikväll slänger jag mig framför teve för sista avsnittet av mitt favorit program big brother. Nu hejar vi fram Simon, puss!



sommar


Ser ni vilket fint väder vi har fått, helt underbart. Nu är allt packat och klart, nu slänger jag på mig bikini och går ut och steeeker lite. Runt fem tiden dra jag till halsberg och kommer hem på söndag. Jag förväntar mig att ni ställar massa frågor tills på söndag. Ha det gött nu, för det ska jag ha!



juni




Eftersom det är kristi himelfärds dag idag så är vi lediga från idag till måndag, det tackar jag Gud för. Igår startade jag den nya månaden med att sova på studsmattan med annie, grönsaks dipp och massa mys. Idag har jag varit i Örebro hela dagen, fick med mig lite kläder och skor hem. Nu på kvällskvisten har jag varit ute hos Lisa och haft det gött med hon och Linnéa.

Imorgon åker jag till halsberg för att spela handbollscup, känner mig riktigt taggad. Har'e gööött.



dagens klädval







RSS 2.0